Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 17 Dadeland, Miami South PDF Afdrukken E-mailadres
maandag, 04 juli 2011 09:30

Vroeger bewaarde ik altijd het lekkerste voor het laatst.

Blijkbaar geldt dat ook voor het weer. Het wordt gewoon steeds beter. Vanochtend keek ik uit het raam en zag ik meteen blauwe lucht. Dus we pakten gauw onze spulletjes, aten een sandwich bij Subway om de hoek en rond een uur of tien lagen we weer op het strand. Het was een heerlijke ochtend, eigenlijk de beste die we tot nu toe hier gehad hebben. Het mooie van ons hotel is dat je via de achteruitgang langs het zwembad binnen twee stappen op het grote, brede strand staat. En precies bij ons strand had je een soort zandbank in de zee. Dus ik rende het water in als een klein kind, spartelde wat als een gelukkig kuiken, dook links en rechts als een jong zeehondje en waadde tot mijn middel tot ik een verhoging voelde. Ik kon dus best ver de zee in en daar gewoon gaan liggen als de zon echt te sterk werd. Rondom was het zeewater prachtig helder.

 

Om twee uur begon het een beetje dicht te trekken. Voor een laatste boodschap gingen we deze keer naar Dadeland. Weer met de bus naar Downtown, via de metromover naar de metrorail in zuidelijke richting tot de één na laatste halte. We zaten nu in South Miami. Zo op het eerste gezicht zag het er hier beter uit dan in het noorden van de stad. Op de terugweg van Dadeland werd het al snel donker. Goede buurt of niet, behalve auto’s zie je niemand meer op straat. Dat zie je veel in Amerika. Als het donker wordt zorg je dat je binnen bent.

Morgen alweer onze allerlaatste dag. Misschien nog wat zonnen in de ochtend en dan maken we ons klaar voor de lange reis terug naar Nederland. Het is goed geweest zo. We hebben een prachtige tijd gehad. Net als andere vakanties vliegt die tijd wel zo voorbij. Maar we moeten weer naar huis. Als we nog langer blijven, groei ik dicht. Ik mis mijn konijn en Ilse moet weer een begin maken met hard trainen. Ik kan voor het eerst in mijn leven het iets rustiger aan gaan doen. Ik zal op een dieet moeten van rozijntjes en gras, maar mijn eerste wedstrijd in Duitsland is pas eind september, dus ik heb nog even. Kan ik wel alvast even kijken waar we volgend jaar naartoe zouden kunnen gaan . . .

Commentaar
Robert-Jan (MattRob FL forum) 2011-07-06 03:07:57

Jammer dat ik je reisverslag nu pas opmerk, maar heb in 1 ruk al je verslagen
gelezen (inclusief je afscheid als international; ik had het gemist). Leuk om je
verslagen te lezen, soms ver...
jacco 2011-07-06 15:34:28

Weer in een ruk uitgelezen. Ik krijg ineens een briljant plan. Als jij nou is
scripts gaat schrijven voor series. Dan hoeven we meteen nooit meer onszelf dood
te zoeken hiernaar. Jij schr...
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Laatst aangepast op maandag, 04 juli 2011 09:35