Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 16 Washington Avenue, Miami Beach PDF Afdrukken E-mailadres
zondag, 03 juli 2011 02:15
Mijn smeekbeden zijn verhoord.

Natuurlijk waren er vanochtend weer wolken. Maar ze waren niet zo dik, grijs en vies als voorgaande dagen. Bovendien leek het wel of de zon extra zijn best deed om een gaatje in het wolkendek te branden.

Ik legde mijn handdoekje neer op het gulle zand. Vooral boven de stad en meer landinwaarts was het erg grijs. Als we toch maar eventjes konden genieten van de zon hoefde ik me natuurlijk niet in te smeren. Maar de wolken bleven netjes boven de stad en de zon zelf bleef maar stevig zijn stralen afvuren. Dus na een uurtje leek het me toch wel handig om me in te smeren. Toen was het kwaad eigenlijk al geschied. Een mooie egale rode buik was het resultaat.

Pas rond een uur of drie ging het regenen en onweren. We namen voor de zoveelste keer de bus en stapten uit bij Washington Avenue. Het bleef de hele avond maar door regenen, het onweer had maar eventjes aangehouden. Dat vind ik ook wel weer mooi aan Florida. Dat broeierige, onvoorspelbare weer. Het slechte weer lijkt te komen van een grote opkomende storm aan de kust van Mexico.

We aten weer Mexicaans aan de Espanola Way, een zijstraatje van de Washington Avenue. Ondanks de regen waren er genoeg mensen op straat. Het blijft een vakantieoord. Als het morgen ongeveer zo’n zelfde dag wordt als vandaag, hoor je mij niet piepen.

Commentaar
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."