Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 15 Miami Seaquarium, Key Biscayne PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag, 02 juli 2011 01:50

Vroeg uit de veren.

Aangezien het weer ons hier in de steek heeft gelaten, plus het feit dat we beiden van beestjes houden deed ons besluiten het Miami Seaquarium te bezoeken. Uiteraard namen we weer het openbaar vervoer. Het scheelt echt als je telkens een dure taxi neemt en bovendien zie je nog eens wat van de stad. Via de bus S naar Downtown, de metromover naar Brickles en uiteindelijk de B naar Key Biscayne.

Het park was niet groot en vol met kinderen. Alsof de zomerkampen met z’n allen hadden besloten ze vandaag maar eens los te laten. Omdat je in zo’n park eigenlijk van show tot show gaat, kom je telkens dezelfde mensen tegen. Ilse wilde eigenlijk zwemmen met dolfijntjes vandaag, maar helaas was alles al volgeboekt. Zit er voor mij niks anders op om volgend jaar weer een exotische vakantie te boeken.

De shows met de dolfijnen waren erg leuk om te zien, net als de grote orka Lolita, die met haar sierlijke staart makkelijk de helft van het aanwezige publiek nat kon splashen. Zelf vond ik de zeeuwleeuwen het leukst. Misschien omdat we wel op elkaar lijken. In ruil voor eten doen we graag een klusje, we zijn een klein beetje te dik, maar verrassend snel als het moet.

Morgen willen we eigenlijk wel weer een beetje zonnen. Die mooie kleur van de Bahamas begint alweer te verdwijnen en het laatste wat je wilt horen als je weer terug bent in Nederland, is dat je vrienden gaan vragen of je misschien onder je strandlaken hebt gelegen.

 

Commentaar
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Laatst aangepast op zaterdag, 02 juli 2011 02:02