Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 14 Bayside, Port of Miami PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag, 30 juni 2011 14:25
Helaas doe ik dit elke ochtend.

Zodra ik wakker ben, spring ik uit mijn nest en trek ik de gordijnen open. Ik had het al eerder gemeld, het is hier niet zulk mooi weer. Dus elke ochtend kijk ik naar de lucht en probeer ik als een echte Piet Paulusma het weer te voorspellen. Mijn eerste aanblik was niet al te best. Overal grijs, nergens ook maar een klein beetje blauwe lucht in het wolkendek. Misschien dat het in de loop van de dag zou optrekken, dus we pakten koppig onze strandspullen.

We hebben het geprobeerd, maar na twee uurtjes nog steeds geen felbegeerde zonnestralen. Toen het midden op de dag ook nog hard begon te regenen, was het tijd om weg te gaan. Enigszins gedesillusioneerd bespraken we plan B op onze kamer. Het was te laat voor een bezoek aan een park of iets dergelijks en te vroeg om maar gewoon in het hotel te blijven plakken. Dus we pakten de bus naar downtown. Vanaf daar stapten we over op de metromover. Een gratis service en hoewel het metro werd genoemd, was het niet ondergronds. Integendeel, als een soort zweefkarretjes vlogen we futuristisch langs de hoge gebouwen die kenmerkend zijn voor een downtown in iedere Amerikaanse stad. Een centrum zoals in Europese steden kennen ze hier niet. Downtown is meestal het financiƫle district. De hoge gebouwen tekenen met z'n allen de skyline die karakteristiek is voor de stad.

We stapten uit bij Bayside. Een gezellig winkelcentrum waar je uitzicht hebt op jachtbootjes, de Causeway en cruiseschepen. Niet meteen een overdreven winkelstad, maar een keer wat rustiger. We hebben er heerlijk Argentijns gegeten. Ondanks de matige start was de dag lang zo slecht nog niet.

Commentaar
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."