Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 13 Sawgrass Mills, Ft Lauderdale PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag, 29 juni 2011 13:14
Vergeet wat ik heb gezegd over de Aventura mall.

Vandaag bezochten we pas een echt winkelcentrum. Vergeleken met de Sawgrass Mills is de Bijenkorf een kraampje op de markt. Met een grote touringbus werden we opgehaald bij het hotel. Ik had wel even gekeken, maar nergens kon ik vinden hoe je er met openbaar vervoer zou kunnen komen. Het immense winkelcentrum ligt eigenlijk in Ft Lauderdale dus we moesten een stuk naar het noorden. Waar ik eerder had gemeld dat ik sommige delen van Miami er welgesteld uit vond zien, kan dat zomaar omslaan. Het ene moment rijd je in een leuke, verzorgde buurt, maar als je vervolgens een stuk water of een weg oversteekt, kan het straatbeeld in een mum van tijd veranderen. Alsof je een bepaalde grens oversteekt. Met name ten westen van de interstate 95 ziet er slecht uit, zoals de wijk Opa-Locka.

Die hamburgers komen zo langzamerhand mijn strot uit. Waar we gisteren Mexicaans hadden gegeten was het nu tijd voor Cubaans in diezelfde Espanola Way. Ik had nog nooit Cubaans gegeten, maar het was verrassend lekker plus spontaner personeel. Bovendien kreeg ik nu een keer andere groente op mijn bord dan uienringen. Zoete aardappel met rijst en bonen. Het is ook nog goedkoper dan de meeste restaurants op Lincoln Road.

Hoewel ik absoluut geen drang heb om te badmintonnen, vroeger kreeg ik echt honger naar de shuttle, heb ik er nu al wel meerdere keren over gedroomd. De eerste keer droomde ik over mijn kwartfinale in Hongarije met dezelfde Zweedse tegenstander. De tweede keer ging over een training op Papendal en dat ik nog steeds van iedereen kon winnen. Gisteravond droomde ik dat ik weer bij Zijderveld in Amstelveen speelde en dat ik me moest verantwoorden voor een verloren competitiewedstrijd die ik eigenlijk niet had verloren. Klinkt raar maar zo gaat dat in dromen. Blijkbaar heeft mijn onderbewustzijn ook door dat er het een en ander veranderd is. . .

Commentaar
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."