Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 11 Miami Beach North, Aventura Mall PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag, 28 juni 2011 03:07
Ik zal eerlijk zijn.

Eén van de belangrijkste redenen dat we bij dit hotel hebben geboekt, is dat er een goed ontbijt schijnt te zijn. Vooral Ilse is gek op lekkere ontbijtjes. Ons hotel zit niet midden in de partyscene waarvoor de meesten van mijn leeftijd naar Miami Beach afreizen. Via de boardwalk aan het strand is het ongeveer twintig minuten lopen naar Lincoln Road. Daar begint een beetje het “kijken-en-bekeken-worden” gebeuren.

Dus vanochtend ons eerste ontbijt. Ik was na het lezen van alle reviews op tripadvisor.nl wel benieuwd wat ze te bieden hadden. Grote bakken met bacon, worstjes, pannenkoeken en eieren. In de hoek stond een grote neger French toast en heerlijke omeletjes te bakken. Gelukkig lag er ook veel fruit, zodat we niet helemaal ongezond de dag konden beginnen.

Na het stevige ontbijt zijn we, hoe kan het ook anders op Miami Beach, naar het strand gegaan. De beste uurtjes om te zonnen zijn tussen elf uur ’s ochtends en twee uur ’s middags, daar zijn we nu wel achter. Om tien uur zijn er nog veel sluimerwolken en rond drie uur komen er donkere wolken vanuit het binnenland. Vandaag was twee uurtjes zonnen genoeg om op z’n minst ergens verbrand te raken. Ik had me netjes ingesmeerd met een hoge factor, maar toen ik terugkwam op de hotelkamer zag ik in de spiegel een grote stip rond mijn navel. Factor zestig dan maar morgen?

In de namiddag pakten we de bus richting het noorden van Miami Beach. We stapten uit bij Aventura Mall. Waar in Amerika alles overdreven groot moet zijn, geldt dat ook voor winkelcentra. Je hebt gewoon een plattegrond nodig om de uitgang te vinden. We hebben gegeten bij het foodcourt. Ik bestelde mijn eerste bordje rijst sinds twee weken bij de Thai. Het smaakte alles behalve Thais, maar wel lekker. Tijdens de terugreis met de bus viel me op dat dit deel van Miami best wel mooi is. Veel water, bootjes, bruggetjes en groen. Vooral de palmbomen geeft het geheel een welgestelde uitstraling. Met een mooie boot, een grote hengel en teveel poen zou ik hier wel kunnen wonen. Zouden ze hier een badmintontrainer nodig hebben?

Commentaar
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."