Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 8 Great Stirrup Cay PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag, 25 juni 2011 02:39
Een klein eilandje enkele jaren geleden opgekocht door NCL.

Het schip ging zo dicht mogelijk bij het eiland van anker. Vanaf ’s ochtends vroeg werden er mensen van en naar het schip vervoerd met kleinere bootjes. Het werd dus een dag strand, meer was er niet te doen.

We kwamen zo’n elf uur aan op het eiland. Achteraf gezien veels te laat, want alle ligstoelen waren al bezet. Maar wie iets verder loopt dan zijn neus lang is, vindt meestal een heerlijk plekje. Waar de meesten als mieren meteen bij het eerste strand bleven plakken, vonden wij een klein beschut baaitje met heerlijk helder water. Ik zette mijn strandstoel in het ondiepe water, zodat ik mezelf om de tien seconden kon nat spetteren en kon genieten van het fantastische uitzicht. Ook vandaag had ik me de hele dag ingesmeerd met factor dertig. Tevergeefs, vooral mijn schouders waren erg verbrand.

Terug op het schip zijn we meteen even ergens eten, hoewel je op het eiland zelf ook vanalles kon krijgen. Daarna zijn we even een uurtje gaan fitnessen om toch een klein beetje hongergevoel te kweken voor het diner. Ach op zo’n schip eet je al lang niet meer omdat je honger hebt.

Voor Ilse had het entertainment programma vanavond een musical in petto. Meteen erna was een show onder leiding van de huis comedian Rich Purpura, waarin de gasten zelf moppen met elkaar konden delen. Je moest gewoon het podium opstappen en de microfoon pakken. Ook al ga je af als een gieter en lacht er niemand om je grapje, je ziet ze waarschijnlijk toch nooit meer, dus een leuk idee. Waar de blanken ietwat stijfjes hun mopjes vertelden, deden de zwarten dat veel leuker met een hoop gefuck en geshit.

Morgen alweer de laatste dag van deze cruise. Het schip ligt dan in Nassau, de hoofdstad van de Bahamas.

Commentaar
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."