Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 7 Freeport, Bahamas PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag, 25 juni 2011 02:34
Een cruiseschip is eigenlijk een heel groot varend hotel.

Terwijl je ligt te slapen, meert het schip aan en kun je dus ’s ochtend vroeg al aan wal. Zo ook onze eerst ochtend van onze cruise. Rond de haven van Freeport was niet zoveel te doen, dus je moet wel een taxi ergens naartoe nemen. Je kunt natuurlijk ook gewoon op het schip blijven, maar zo vaak kom je ook weer niet op de Bahamas.

We namen een taxibusje met zo’n tien Amerikaanse negers richting het strand. Voorin naast de chauffeur zat een hele grote dikke neger bijna met z’n hoofd tegen het plafond. Hij wilde perse voorin zitten, misschien wel de eerste keer dat hij buiten zijn eigen staat was. We waren nog niet weg of hij schreeuwde met een zuidelijk accent door de bus waarom we aan de verkeerde kant van de weg reden. Alle andere negers lagen dubbel van het lachen. Het leek wel een show van Saturday Night Live Comedy. Hij zat op zijn praatstoel en lachte nog het hardst om zichzelf.

Het strand waar we naartoe gingen heette Lucaya Beach. Wie de moeite neemt om iets naar rechts te lopen, waant zich in slechts enkele minuten in een paradijs. Turquoise zee, wuivende palmbomen, een heerlijk windje en een verschrikkelijk sterke zon. We hadden ons beiden ingesmeerd met factor dertig, maar keerden toch verbrand weer terug op de boot.

NCL staat naast het Freestyle concept ook bekend om zijn entertainment programma. De hele dag worden er allerlei dingen georganiseerd om de gasten bezig te houden. Nou hoef ik niet naar een workshop punniken voor gevorderden, maar de comedyshows wilde ik niet missen. De comedian op dit schip heette Rich Purpura en ik heb me kapot gelachen. Lekkere droge humor afgewisseld met wat goocheltrucs. Zelfs Ilse, die helemaal niet van cabaret houdt, moest af en toe lachen. Het was een heerlijke dag.

Commentaar
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."