Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Dag 1 Florida I'm back! PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag, 16 juni 2011 03:20

Ik wil allereerst iedereen bedanken voor hun lieve woorden van de afgelopen dagen.

Dat heeft me erg goed gedaan. Ik heb eigenlijk maar één vervelende reactie gehad. Ik sta nog steeds voor de volle honderd procent achter mijn besluit, maar om het zelf zo zwart op wit te zetten, is wel erg confronterend.

Vandaag is het de mooiste dag van het jaar. Dat zeg ik ook altijd als ik jarig ben, maar vandaag is het echt de mooiste dag van het jaar. Namelijk de eerste dag van mijn zomervakantie. Ergens eind februari, waarschijnlijk een regenachtige gure dag, heb ik besloten dat ik weer naar Florida wilde. Ik ben er al drie keer geweest. Waarom ga je dan voor een vierde keer? Ik ben het type dat bij een pizzeria altijd een pizza tonijn besteld, omdat ik die steevast het lekkerste vind. Nou zijn er echt wel hele mooie plekken op onze aardkloot waar ik eigenlijk nog naar toe moet, maar ik vind Florida echt supergaaf! Florida heeft iets speciaals en echte Florida-gangers zullen dat meteen beamen. Dan heb ik het nog niet eens over zon, zee en strand. Ik bedoel de wuivende palmen, hoge luchtvochtigheid, dik gras, de kleuren van de broeierige lucht in de namiddag en Coca Cola Cherry light.

Het reisprogramma om mij, maar vooral jullie nog even goed lekker te maken. We vliegen eerst rechtstreeks naar Miami. Daarna halen we een huurauto af op het vliegveld. Deze keer gelukkig geen camper, al zal ik wel weer even moeten wennen aan het automatisch schakelen en slechts twee pedalen. Het beste is om in het begin op je linkerbeen te gaan zitten. Vervolgens rijden we via de US 41 naar Naples. Daar hebben we een hotel gelegen aan de rand van de Everglades met de heerlijke stranden van de Golf van Mexico om de hoek. Na deze vijf dagen rijden we terug naar Miami, leveren we de Lamborghini in bij de haven en nemen we een vijfdaagse cruise naar de Bahama’s. Heel vervelend. Omdat cruisen in de Cariben heel vermoeiend schijnt te zijn, besluiten we deze vakantie met een 8-daags verblijf op Miami Beach. Zo lang het internet het toelaat, zullen jullie lieve lezers, elke dag mijn avonturen aan de overkant van de Atlantische Oceaan kunnen mee beleven.

Commentaar
have fun
Sylly 2011-06-17 09:57:09

Veel plezier daar!

groetjes sylvia Fl-forum
Annie van Daal 2011-06-17 10:13:56

Ik ben er ook geweest. Had toen ook zoiets van ik kom hier terug. Is
er helaas nog niet van gekomen.

Hele fijne vakantie en geniet er
van.
Groetjes
Annie
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Laatst aangepast op donderdag, 16 juni 2011 03:27