Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
China PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag, 01 april 2011 19:44

Ik ben geselecteerd voor de Sudirman Cup in China.

Ik voel me vereerd dat ik mijn land mag vertegenwoordigen op dit pretentieuze toernooi. Het is niet de eerste keer dat ik voor dit evenement ben geselecteerd, echter ik ben nog nooit in China geweest dus dat maakt het wel extra speciaal.

Het toernooi wordt gehouden in Qing Dao. Een snelle handeling via Google leert mij dat het gaat om een havenstad in de provincie Shandong in het oosten van de volksrepubliek China. Als je voor straf de zee zou moeten overzwemmen dan kom je in Korea terecht. De stad is het meest bekend om het Tsingtao bier. Leuke bijkomstigheid, maar ik lust geen bier, laat staan Chinees bier.

De reacties op verschillende badmintonfora waren niet mis. Dit viel ook wel te verwachten, aangezien er sinds het EK in Amsterdam niet zo heel veel is veranderd, behalve dat diegenen die in Amsterdam voor de punten hebben gezorgd er straks ook niet bij zullen zijn. Vanaf 1 mei staat alles in het teken van de Olympische spelen en terecht.

Dat betekent dat andere spelers de kans en de eer krijgen. Ikzelf incluis. Twee jaar geleden had ik niet durven dromen dat ik zou worden uitgenodigd. Dicky en Eric zijn altijd beter geweest dan ik. Die zullen er nu niet bij zijn, we weten allemaal wel waarom. Maar moet ik er dan minder blij om zijn? Moet ik me schuldig voelen, omdat er eigenlijk iemand anders had moeten staan?  Ik las een wel hele rare reactie van iemand. Die hoopte dat we keihard zouden verliezen. Wat doe je überhaupt op een badmintonforum als je dit soort hersenspinsels hebt vraag ik me dan af? Niet dat ik me graag met hem wil vergelijken, maar omdat Stekelenburg z’n duim heeft gebroken, speelt Verhoeven straks de finale om de KNVB beker. Iets wat hij niet had verwacht toen hij als beoogd derde doelman van Ajax zijn contract had getekend.

Dus train ik vanaf vandaag elke dag gedurende twee maanden net iets harder. Omdat ik over twee maanden de kopman ben en er heel veel zin in heb..

Commentaar
Josephine Wentholt 2011-04-02 23:22:32

Sluit ik me helemaal bij aan ;-)
Goed stukje!
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."