Skip to content

Rune Massing

Ajax fan Poker fan
Increase font size Decrease font size Default font size
Ik speel met Yonex Armortec 700 Yonex
Faithless PDF Afdrukken E-mailadres
zondag, 28 november 2010 13:19

Afgelopen augustus ben ik dertig geworden.

Normaalgesproken mag ik in mijn handjes klappen als mijn vriendjes überhaupt op mijn verjaardag verschijnen, echter deze keer hadden ze me ook getrakteerd op een aangename verrassing, namelijk met z’n allen naar een concert van Faithless in de Rotterdamse Ahoy.

Afgelopen vrijdag was het zover. We hadden afgesproken ergens in Rotterdam Zuid, inderdaad vijandelijk grondgebied. Er kon me alleen niet zoveel gebeuren, want we hadden een hele grote, dikke Marokkaan bij ons, eng genoeg om de rest van de roedel te beschermen.

We kwamen uiteraard te laat, maar zoals bij elk concert begon de hoofdact een uur later. Ik ben niet zo’n grote fan van Faithless. Ik heb geen posters op mijn slaapkamer van die grote, lange neger en die blonde meid, sterker nog ik kan slechts een handvol nummers van deze Britse groep opnoemen. Echter, de liedjes die ik dan wel ken zijn echt ongelooflijk gaaf.

Ze begonnen met wat voor mij onbekende songs, maar vrij snel was de eerste knaller. Begeleid door de karakteristieke klanken van de synthesizer ging het dak eraf met “God is a DJ”. Hoogtepunt van de avond was ergens halverwege. Zelfs maatje Martin, die tot vrijdagmiddag zelfs nog nooit van Faithless had gehoord en de hele avond zijn jas heeft aangehouden, zag ik zachtjes meedeinen op dit gruwelijke nummer. Nadat rapper Maxi Jazz de woorden “i can’t get no sleep” had uitgeschreeuw, ging iedereen, maar dan ook echt iedereen, behalve Martin dan, helemaal uit z’n plaat op “Insomnia”.

Ik heb op youtube een filmpje gevonden van dit nummer met verrassend goed geluid. Rond 2.50 gaat echt iedereen los.

Commentaar
Nizzle2daBizzle 2010-12-02 19:22:32

Dank voor ´t plaatsen van m´n clip
Heb m´n HD opnames voorzien van
de geluidsopname´s van de live cds...klinkt echt beter!
Koen 2010-12-09 13:44:30

Nice plaat

Houd je je blog ook up te date als je naar Rome gaat volgende
week? Werlk tournooi speel je daar eigenlijk?

Gr. Koen
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Laatst aangepast op zondag, 28 november 2010 20:46